1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street
Follow us on instagram
STEVEN GEYS FOTOGRAAF

Onze werkwijze

g
In de praktijk

STUDIOFOTOGRAFIE

No Readable TEXT here, Dit is een placeholder en moet blijven staan!!.. In onze fotostudio bieden we u tal van mogelijkheden. Uiteraard kan dit evengoed extern op een door jou gekozen locatie. We lijsten het even voor u op:\t1. Een professionele portfolio fotoshoot als ondernemer. 2. Een teamshoot voor elk bedrijf.<br /> 3. Een fotoshoot voor jezelf, met je partner, je gezin of met de hele familie.<br /> 4. Een fotoshoot ter gelegenheid van een feestje.<br /> 5. Een shoot met je allerliefste huisdier.<br /> 6. Zwangerschapsreportage, voor een herinnering aan dit intens moment.<br /> 7. Artistiek naakt, als boost voor je zelfvertrouwen.<br /> 8. Kerstshoot voor je wenskaart.<br /> 9. Communie of Lentefeest.<br /> 10. Packshot fotoshoot (productfotografie).

01

In onze fotostudio bieden we je tal van mogelijkheden. Uiteraard kan dit evengoed extern op een door jou gekozen locatie. We lijsten het even voor je op:
1. Een professionele portfolio fotoshoot als ondernemer.
2. Een teamshoot voor elk bedrijf.
3. Een fotoshoot voor jezelf, met je partner, je gezin of met de hele familie.
4. Een fotoshoot ter gelegenheid van een feestje.
5. Een shoot met je allerliefste huisdier.
6. Zwangerschapsreportage, voor een herinnering aan dit intens moment.
7. Artistiek portret, als boost voor je zelfvertrouwen.
8. Kerstshoot voor je wenskaart.
9. Communie- of Lentefeest.
10. Packshot fotoshoot (productfotografie).

Samen op pad

SFEERBEELD REPORTAGE / DOCUMENTAIRE

Kies een locatie (zoals een boeiende stad, een design-interieur, enz...) die je nauw aan het hart ligt en we gaan samen met ‘de gevoelige plaat’ op stap. In dergelijke sfeerreportage is er ruimte voor het toeval, het ongeplande, het onverwachte. Ik leef voor dat ene, onbewaakte moment waar emoties en schoonheid perfect samensmelten. Want elke goede foto zegt zoveel meer dan wat je ziet.

02
b
De ware ziel

ONTDEK JE INNERLIJKE ZELF

In sommige derdewereldlanden vragen arme mensen op straat wel eens geld als ze door een westerse toerist gefotografeerd worden. Dit vaak uit een soort van lokaal bijgeloof, omdat je volgens hen ‘hun ziel hebt gestolen’. ‘Als je dan als toerist niet betaald, dan brengt zoiets ongeluk’, zo luidt het dan. Dit is best wel opmerkelijk eigenlijk, als je ziet dat fotografen bij ons in het Westen voor een portret (soms rijkelijk) betaald worden om nu net door te dringen tot de ware ziel van hun object… Hoe dan ook, voor mij heeft die ware ziel zeker niets met geld te maken. Meer nog: ik ga er, samen met jou, enthousiast naar op zoek. Tijd en geld zijn dan eerder bijzaak. ‘Een goed portret herken je vaak aan de ogen van het model, niet aan de wallen of kraaienpootjes ernaast. Als je het eenmaal bereikt hebt, heeft je innerlijke zelf geen retouche nodig’.

03
Mensen en hun verhalen

CAPTURE THE MOMENT

Het verhaal achter de mens kunnen vatten in een beeld, vereist niet enkel timing en techniek, maar ook de nodige mensenkennis en de mogelijkheid om je kwetsbaar te kunnen opstellen. Dit bereik je alleen maar als er een soort klik, connectie is. Net daarom is elke goede fotograaf ook een beetje psycholoog en een goede foto (meestal) de visuele diagnose van een moment. Of dat moment zich nu voor of achter de lens voltrekt, is eerder bijzaak. Maar het moet er wel zijn. Vaak is een blik van verstandhouding al voldoende. Of een goed gesprek.

04